Monday 25th of September, 19:00 – 20:00

Jedlix at KC – Recharge your smart. Recharge yourself.

22 september t/m 1 oktober staat de Kanarie Club in het teken van smart electric base. Ontdek elektrisch rijden in de nieuwe smart en beleef de stad vanuit een totaal nieuw perspectief. Herlaad je smart, herlaad jezelf en laat je inspireren door Jedlix #ichargesmart.

Jedlix regelt het opladen van jouw elektrische auto op basis van de balans tussen verbruik en aanbod van duurzame energie. Zij vogelen de juiste laadmomenten voor je uit en ze zorgen ervoor dat het aandeel duurzame energie in de stroommix toeneemt. Via hun slim-laden-app werken ze samen met het elektriciteitsnet, waar flink wat financiële voordelen aan zitten. Zie jij ze al vliegen? Kom dan langs op maandag 25 september voor meer info!

Wil jij een proefrit in de nieuwe smart electric drive fortwo of forfour maken? Boek nu vliegensvlug je testrit: www.smartelectricbase.com.

Wil je erbij zijn? Reply naar: tweet@kanarieclub.nl

Tuesday 26th of September, 18:30 – 21:30

Bands & Bites @ Foodhallen

Isla van Hout – zang
Mikael Asmundsson – gitaar
Robert Rebane – bas


“De Vlaamse zangeres Isla Van Hout woont en studeert sinds drie jaar aan het Conservatorium van Amsterdam. Samen met Mikael Ásmundsson op gitaar en Robert Rebane op bas, probeert ze een eigen draai te geven aan het jazz/soul repertoire. Dit zorgt voor een leuke mix van jazz standards en pop/soul classics.” 
Tuesday 26th of September, 19:00 – 20:30

Business Birds #6 Recharge your smart. Recharge yourself.

Neem een duik in de Poolbar van de Kanarie Club en herlaad jezelf tijdens onze maandelijkse speed lectures. Nestel je vanaf 19.00 uur in de Poolbar, want om 19.30 uur trappen we af met de eerste spreker. 

Deze editie staat in het thema van smart electric base. Ontdek elektrisch rijden bij de Kanarie Club van 22 september t/m 1 oktober. Herlaad je smart, herlaad jezelf en laat je inspireren tijdens smart electrice base.

De volgende sprekers staan op het programma voor 26 september:

19:30- 20:00 Go With The Glow – Loulou Machinè
Busy bird Loulou heeft samen met haar zus Isabella Go With The Glow opgericht. Dit is een lifestyle wijzer naar een plantaardige, bewuste en liefdevolle levensstijl. Oftewel vegan! Loulou gelooft dat kennis en educatie de belangrijkste weg is naar bewustwording en daarom verspreidt zij haar kennis door het geven van lezingen, workhops en events om zo per dag duizenden mensen te inspireren.
Tijdens haar #businessbirds talk vertelt Loulou over plantaardige voeding, gezondheid en hoe haar veganistische levensstijl haar dagelijks meer energie en kracht geeft. 

20:00-20:30 Workout Amsterdam – Jill Meij
Deze sportieve vogel is verslaafd aan sporten en alles wat daar mee te maken heeft. Jill deelt graag haar enthousiaste en daarom heeft ze Workout Amsterdam opgericht. Workout Amsterdam organiseert trainingen in de buitenlucht speciaal gericht op groepen collega’s waarbij je niet alleen oplaadt voor of na een dag hard werken, maar elkaar ook beter en anders leert kennen. Leer meer over rechargen tijdens de speedtalk van Jill. 

Naast inspirerende sessies hebben wij ook heerlijke happen beschikbaar om jezelf even flink op te laden.

Ben je na deze Business Birds helemaal recharged en klaar voor een ritje? Maak dan een proefrit in de nieuwe smart electric drive fortwo of forfour. Boek nu vliegensvlug je testrit: www.smartelectricbase.com.

Wil je erbij zijn? Reply naar: tweet@kanarieclub.nl

Wednesday 27th of September, 19:00 – 20:00

Freshhh at KC – Recharge your smart. Recharge yourself.

22 september t/m 1 oktober staat de Kanarie Club in het teken van smartelectric base. Ontdek elektrisch rijden in de nieuwe smart en beleef de stad vanuit een totaal nieuw perspectief. Herlaad je smart, herlaad jezelf en laat je inspireren bij de Kanarie Club tijdens de inspirerende sessie op 27 september door niemand minder dan Jip Isabel de Jongh, influencer & founder van Freshhh

Freshhh is het online magazine voor een gezonde levenstijl. Van gezonde recepten tot fijne oefeningen en leuke weetjes; Freshhh is de plek voor zowel de beginnende als de gevorderde vrouw of man die zich een gezond leven wenst. 

Ben je na deze talk zo fris als een hoentje en klaar voor een ritje? Maak dan een proefrit in de nieuwe smart electric drive fortwo of forfour. Boek nu vliegensvlug je testrit: www.smartelectricbase.com.

Wil je erbij zijn? Reply naar: tweet@kanarieclub.nl

Tuesday 3th of October, 18:30 – 21:30

Bands & Bites @ Foodhallen

June Fermie – zang
Luuk Janssen – gitaar
Lito Mabjaia – bas

 

June Fermie is een jonge zangeres met veel passie. Ze groeide op in een muzikaal gezin; het gevoel voor ritme en harmonie werd haar met de paplepel ingegoten. Ze haalt veel genot uit het zingen van jazzmuziek – maar ook andere stijlen zoals pop, funk.
Tuesday 10th of October, 18:30 – 21:30

Bands & Bites @ Foodhallen

Bahghi Yemane – zang
Lito Mabjaia – bas
Delaney Nelom – toetsen
Zomerse swing jazz! Dit trio speelt jazz nummers uit de tijd dat wang tegen wang, thee voor twee en niet weten hoe laat het is, het meest romantische is wat je kan overkomen.
Tuesday 17th of October, 18:30 – 21:30

Bands & Bites @ Foodhallen

Richy Brown
 
Richy Brown is een zanger met een staat van dienst waar je direct van onder de indruk bent. Hij deed mee aan de eerste editie van X-Factor waar hij eindigde als tweede. Met zijn deelname speelde hij zich in de kijker van LA The Voices met wie hij zes albums maakte, Carré uitverkocht, in alle grote muziekzalen en sportpaleizen van Nederland stond, meerdere gouden platen heeft gekregen en zelfs werd bekroond met een platina plaat.