La Pizza

La Pizza Natuurlijk La Pizza! Niet alleen de beste pizza’s maar ook de lekkerste anti pasti! Kom lekker aan de bar zitten kijken hoe deze prachtige Italianen dit pracht en praal voor je bereiden!

Foodshed

Foodshed Ken je het boek Straatvoer niet? Hier kan je gerechten uit het boek van Erik van Loo komen proeven. Niet te vergelijken met Parkheuvel of toch wel? Een different experience met uiteraard heerlijk eten.

Bar Pulpo

Bar Pulpo De visbar van de Foodhallen. Keuze uit verse vis of verse vis. Family bucket fish is een aanrader om te delen, schaam je niet om dit heel shellfish alleen op te eten!

Indonesia

Indonesia Voor alle Indonesia cravings kan je nu ook terecht bij de Foodhallen. Voor de Rotterdammers hoeven we niks uit te leggen, de rest moet maar gewoon komen proeven. Dit wil je niet missen!

Baomazing

Baomazing You dim sum, you win sum. Dim Sum & Bao's  

Backyard

Backyard Een duurzame toekomst waarbij plant based eten meer de hoofdrol speelt, daarom is de kaart in de basis vegan. Walhalla voor de veganisten en een must try voor iedereen.

Lima

Lima De beste tacos in town! Lima serveert de beste Tacos en Mexicaanse gerechten. Perfecte combinaties van traditionele Mexicaanse keuken en verse ingrediënten.

Viet Yam

Viet Yam Het streetfood gevoel ontbreekt niet bij Viet Yam. Niet alleen lekker en gezond, maar ook wordt de experience geboost. Genieten geblazen van deze homemade gerechten die op ambachtelijke wijze wordt gemaakt.

Bavette Burgers & Ballen

Bavette Burgers en ballen Wagyu en Heresford rund uit eigen Maaslandse weide. Keuze uit vele soorten burgers. Deze burger wil je echt niet delen en je besteld een portie bitterballen voor jezelf alleen…

Ten to Three Bakery

Ten to Three Bakery Cupcakes, lollicakes, brownies. Er is zoveel moois te zien. En waar moet je dan uit kiezen? De classics of toch iets speciaals? Je kan altijd nog eens terug komen!

Roffa

Roffa Foodhallen Een hele sociale Latijns Amerikaanse BBQ. Shared dining experience staat centraal bij Roffa. Neem je een hotdog? Die is ook te delen! Check maar snel wat er allemaal onder die BBQ ligt.

Txosta

Txosta Totaal niet raar om 6 keer per dag te eten, vinden de Spanjaarden. In de Foodhallen kan je genieten van de beste kwaliteit tapas en pinxtos. Zowel warm als koud, vlees en vis, lunch, borrel of diner.